Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /home/tippmixlap/domains/tippmixlap.hu/public_html/wp-includes/Requests/Hooks.php on line 70
Tippmixlap

A tippmix titka

A tippmix sok embert tett már gazdaggá és kb ugyanennyit tett már hajléktalanná. Vigyázni kell ez csak egy játék. Egy olyan játék amivel bukni is ugyanolyan könnyü mint nyerni.

 

De mégis miért szeretik ennyien?

Magyarországon nagy a munkanélküliség, a szegénység uralkodik a magyar nép felett. Genetikailag belénk van kódolva a tulélés,sajnos ez visz rá minket sokszor olyan dolgokra amiket nem lenne szabad. Szegény ember ,élhetőbb életet szeretne,gazdag ember még gazdagabb akar lenni. Erre alapozott a tippmix. Mindenki nyerni akar, könnyen lehet nyerni kis összegeket,viszont észrevétleül az ember apránként vissza is tolja azt. Nagyobb összegeket csak akkor lehet nyerni ha ennek szánjuk az életünket, éjjel nappal minden nap rácuppanunk a sport lapokra, sport csatornákra, meccseket nézünk,elemzéseket olvasunk, gondolkodunk. A lebjobb tippmix tippek általában sosem lesznek közkincsek. Mert aki ebből él nyilván ingyen nem fog eladni egy jó tippet.

A fiatalok nagyon szeretnek tippmixezni, általában zsebbpénzből tesznek meg egy jó tippmix eseményt pár száz forinttal és biznak a szerencséjükben. Őket is a pénz motiválja mint mindenkit, az ügyesebbek szépen sokszorozzák meg a zsebpénzt.