Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /home/tippmixlap/domains/tippmixlap.hu/public_html/wp-includes/Requests/Hooks.php on line 70
EuroJackpot lottó – Európa kedvenc lottója már az interneten is!

EuroJackpot

Most már a fotelból sem kell felkelned, hogy EuroJackpotot játssz – az öreg kontinens legnépszerűbb online lottóját! Az EuroJackpot egy nemzetközi, euró alapú lottó, amely a telitalálatra kifizetett rendkívül magas összegek mellett 12 nyereményszintet különböztet meg, és amellyel a nyerési esélyek a világon a legjobbak közé sorolhatók. Ha tényleg arra vágysz, hogy megüsd főnyereményt, az EuroJackpotnál nem találsz jobbat: és most már online formában, az interneten is játszhatsz!

Szeretnéd megütni a főnyereményt? Az EuroJackpottal valóra válhat az álmod!

Az EuroJackpotot alapítói úgy tervezték meg, hogy más lottóktól eltérően gyakrabban és jobb esélyekkel fizessen ki nyereményeket a játékosoknak. Ha eltalálod az 5 szerencseszámot és a 2 Euroszámot, akár 90 millió euró (kb. 27 milliárd forint), de legalább 10 millió euró (kb. 3 milliárd forint) nyeremény üti a markodat. Hogy mekkora összeg is a 90 millió euró? Nos, ennyi pénze van például a popsztár Rihannának, ami több mint elegendő ahhoz, hogy gondtalan életet biztosítson Neked és családodnak, sőt gyermekeidnek és unokáidnak is!

Ahhoz, hogy nyerj, nem kell a mindjárt a főnyereményt elvinned: az EuroJackpot lottóval többféleképpen is milliomossá válhatsz. Összesen 11 további nyereményszint áll rendelkezésre, a néhány eurós összegektől kezdve, egészen az 1 millió euró (kb. 300 millió forint) fölötti nyereményekig. Az EuroJackpot nem fix nyereményszintek alapján működik, hanem az összes eladott szelvény adott százalékában állapítja meg a kifizetések mértékét, ami végeredményben nagyobb nyereményeket jelent a játékosok számára, különösen akkor, ha egy ideje már nem volt telitalálat. Még ha nem is nyersz minden alkalommal, biztosan izgalmasabb telik majd a péntek este, ha családoddal vagy barátaiddal közösen szurkolhatjátok át majd az EuroJackpot-számsorsolást. Adj egy esélyt a szerencsének, hátha éppen Te rád kacsint most!

EuroJackpot lottó – már 17 országban és még mindig terjeszkedik

Az EuroJackpot nyereményjáték az 1990-es évek derekán indított EuroMillions nemzetközi lottójáték modelljére épül. A lottószervezők felismerték, hogy ha összevonva kezelik több különböző ország szelvényeit és játékosait, akkor gyakrabban kerülhet sor valóban hatalmas nyereményösszegek kifizetésére a résztvevő európai országokban. Az EuroJackpot lottószelvényeinek nagy részét Németországban, Olaszországban és Spanyolországban értékesítik, második helyen pedig Izland és a balti-tengeri országok – Svédország, Norvégia, Dánia, Finnország, Észtország, Lettország és Litvánia – állnak. Európa délkeleti és keleti országaiban is folyamatosan nő az eladott EuroJackpot szelvények száma: Magyarország, Horvátország, Szlovénia és Szlovákia is már aktívan játszik, és további országok csatlakozása várható.

Hol vásárolhatok EuroJackpot szelvényeket az interneten keresztül?

A papír alapú (nem internetes) EuroJackpot szelvények csak a résztvevő országokban működő hivatalos forgalmazóinknál vásárolhatók meg. De miért állnál sorba, ha most már az interneten keresztül is fogadhatsz, mindössze 2 euró (kb. 650 Ft) díj ellenében? Ez ugyanaz az ár, mint amit egy üzlethelyiségben fizetnél a szelvényedért. Emellett különleges online akcióinkat is csak itt veheted igénybe: a helyi lottóárusnál ezek nem állnak rendelkezésre. Jelenleg például a Lottoland új játékosai kockázatmentesen, pénzvisszafizetési garanciával próbálhatják ki az EuroJackpotot. Amikor regisztrálsz a Lottoland nyereményjátékra, az első tranzakciódból az összes vesztes szelvény árát visszatérítjük a számládra, minden további kötelezettség nélkül!

Az internetes vásárlás további előnye pedig, hogy így nem veszítheted el a szelvényt sem, és biztosan nem felejtesz el jelentkezni a nyereményedért a 180 napos határidőn belül. Mivel minden elektronikus úton történik, az összes nyereményt közvetlenül a számládra fizetjük ki, teljesen biztonságos módon.

Próbáld ki az EuroJackpotot már most pénteken

Helsinkiben péntek esténként 21:00 órakor húzzák ki Európa leggyorsabban növekvő nemzetközi lottójátékának nyerőszámait. Az Európában a legjobb telitalálat-esélyeket kínáló EuroJackpot szelvények tulajdonosai péntek este biztosan nem fognak unatkozni, hiszen kis szerencsével a hetente kisorsolt több ezer nyeremény egyikének boldog tulajdonosaivá válhatnak és most közöttük lehetsz Te is!